НАГРАДА ЗА АВАНГАРДНА МОДНА МАРКА НА БЪЛГАРИЯ – РОШАВАТА ГАРГА!

 

 

НА 28 НОЕМВРИ СЛЕД 28 ГОДИНИ НАГРАДА ЗА АВАНГАРДНА МОДНА МАРКА НА БЪЛГАРИЯ!

В ДЕНЯ НА БЛАГОДАРНОСТТА, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ ОТ АМЕРИКА ЗА ТАЗИ ВИСОКА ЧЕСТ!

 

Улисана в дрехи, модни тенденции, подиуми, фешън вируси, а най-вече влюбена в  НЕЯ – МОДАТА, неусетно прелетяха 28 години! 28 години между иглата, копчето и срещата с идолите като Ив Сен Лоран, Соня Рикел, Кастелбажак, Стефан Ролан, Ханая Мори… Вървях покрая Сена  и всеки път благодарях на съдбата за този голям шанс да имам най-доброто в модата – работата с най-големите във френската столица. Прелиствах скици, създавах мостри, бягах по конкурси, договарях сезони… и топлото гнездо на Гаргата винаги ме очакваше с нови идеи…. И така 28 години…  Прелетяхме океана и продължихме да творим и създаваме красота АЗ и ТЯ – РОШАВАТА ГАРГА!

На 28 ноември след 28 години в Деня на Благодарността, Ви благодаря от сърце за връчената престижна награда за “Авангардна модна марка на България” от CODE FASHION.

Благодаря на всички, които са гласували за мен от България, Америка, Русия и Европа и ви обещавам чрез високия полет на ГАРГАТА, все повече хора по света да научават за България и нейните талантливи творчески личности! 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *