Рошавата гарга

АКО ЩЕ ГАРГА, ТО ДА Е МОДНА КЪЩА РОШАВАТА ГАРГА!

С Габриела  се срещнах в един много напрегнат за мен ден, преди поредното ревю на РОШАВАТА ГАРГА. Тя влезе усмихната и сияйна в модната къща, аз, сложила очилата, я погледнах над тях и с леко изнервен тон я попитах: “Мога ли да съм полезна в избора ви?”. Габриела разбра ситуацията, но така широко се засмя, че успя да отпусне напраженеието в мен и седнахме на кафе.

И така започна всичко!

Аз и обясних, че преди всеки арт спектакъл на ГАРГАТА е така, всички сме “на черешата”, защото сме максималисти и като правим нещо, трябва да е както трябва:))) Иначе казано: “Ако ще Гарга, то да е Рошава. Ако ще е модна къща, то да е РОШАВАТА ГАРГА”.
Габриела беше наш дългогодишен клиент и нищо не и беше чуждо от моето обяснение. Тя ме слушаше с интерес, явно голям, защото само след 4 месеца и то на 4 юли, Тя стана носител на марка Рошавата гарга. Габриела създаде и свой бранд МЕЗОН САНТ ЕРЕМ, хвърли се смело с „главата надолу” в това фешън приключение и само за 8 месеца, модният свят на България говори за нея и елегантните й облекла, които красят офиса на Аксаков 15 в София.
Преди броени дни, заедно с Габи, представихме новата лятна колекция на РОШАВАТА ГАРГА, също и първа линия на МЕЗОН САНТ ЕРЕМ, а така й летните предложения на артистичния бранд CAFE SOCIETY by Albena ALEXANDER.
Изисканото  парти беше уважено от г-жа Илияна Йотова, Вицепрезидент на Република България и нейният екип. Също така на модното събитие присъстваха известни дами от деловия и артистичен свят на София – Таня Дикова, Зорница Стойчева, Мартина Цветанова, Весела Радева, Камелия Рускова, Антоанет Тотева, Мария Танчева, Румяна Благоева и много други,  както и колеги от арт средите.
С Габриела продължаваме нашето творческо партниране.
От 26 юни до 2 юли новата лятна колекция на CAFE SOCIETY by AA ще гостува на уютния софийски фешън адрес АКСАКОВ 15, ет.2.
Каня всички почитатели на марка РОШАВАТА ГАРГА, както и любителите на екстравагантни бижута да посетят модното гнездо на ГАРГАТА и да се възползват от специалните изненади, които сме приготвили заедно с Габи.
Ще ви очакваме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *