САКРАЛЕН ДИЗАЙН НА ТЯЛОТО С МЕН – АЛЕБЕНА АЛЕКСАНДЪР!

САКРАЛЕН ДИЗАЙН НА ТЯЛОТО!

ПРАКТИКА ЗА ПРАВИЛНО ПРЕПОСТРОЯВАНЕ  И ПРЕОФОРМЯНЕ НА ДРЕБНИ ДЕТАЙЛИ В НАШИЯ ДИЗАЙН И АРХИТЕКТУРА НА ТЯЛОТО!
Как да препостроим правилно тялото си и да го разположим в пространството!
Учат ни как да караме правилно ски, каква е правилната поза в тениса, например, но никой не ни показва как да стоим правилно, как да подредим тялото си, как да не го изкривяваме ежесекундно, как да го наместим по вертикалите и хоризонталите и как да му придадем елегантност в движението, походката и стоежа!
[ ]
САКРАЛНИЯТ ДИЗАЙН е запознаване със собственото си тяло, разговор с него, вътрешно опознаване, външно прекрояване и влюбване отново – в новия му дизайн!
Да застанем  правилно на двете си стъпала,  да подредим   краката, да пренаместим тазобедрените  стави, да стегнем корема и така да вдигнем високо слънчевия сплит,  да отпуснем рамената  и изтеглим врата,  да отворим ключицата и извадим всички скрити блокажи,  да погледнем живота в очите и да го поканим в своята правилност –
САКРАЛЕН ДИЗАЙН НА ТЯЛОТО по опитностите на Албена Александрова.
Сборна практика от боди-балет, дихателни упражнения, геометрия на тялото, медитации, енергийно наместване чрез рейки, беседи по различни теми, молитви за намерения и благодарственост!
Движение, Дихание, Вътрешна работа – и това е всичко, което ви е необходимо за здраво, красиво и хармонично тяло, за да застанете пред Огледало и да се зарадвате от елегантния дизайн на новия модел!
САКРАЛЕН ДИЗАЙН НА ТЯЛОТО С МЕН АЛБЕНА АЛЕКСАНДЪР!
ГРАФИК  за провеждане на практиките  за дамите от ЛАС ВЕГАС!
Петък 12.00-13.00
Събота – 11.00-12.00
Неделя – 11.00-12.00
Неделя – 13.00-14.00
Вторник – 13.00-14.00
Групите вече са запълнени и моля новите желаещи да се свържат с мен на лични съобщения за уточняване и включване в група.
Провеждам и индивидуални практики!
Практиките по САКРАЛЕН ДИЗАЙН НА ТЯЛОТО се провеждат и за мъже!
От Зорба Гъркът:
“- Кой е правилния път, Отче?
– Виждаш ли, Чедо, онзи, там, по нанагорнището… “
Човек се стреми винаги към своята свобода! Да освободим тялото от болки и блокажи,  да му покажем правилния път и в живота – това изисква много работа с него и особено внимание към него! За да направите “нанагорнището”  му по-леко! И в прекия и в преносен смисъл:))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *